DOÇ DR. SÜREYYA YONCA SEZER DOÇENTLİK SÖZLÜ SINAVINI BAŞARI İLE GEÇEREK KADROSUNU ALMIŞTIR.

SPOR BİLİMLERİNİN SAYGIDEĞER HOCALARINDAN MARMARA ÜNİV. S.B.F. ANTR. BÖL. BAŞK.’I PROF. DR. NİYAZİ GÜVEN ERDİL, 19 MAYIS ÜNİV. S.B.F. DEKANI PROF. DR. OSMAN İMAMOĞLU, ÇANAKKALE 18 MART ÜNİV. S.B.F. DEKANI PROF. DR. HÜRMÜZ KOÇ, GAZİANTEP ÜNİV. S.B.F. DEKANI PROF. DR. MÜRSEL BİÇER VE SELÇUK ÜNİV. ANTR. BÖL. BAŞK.’I PROF. DR. NURTEKİN ERKMEN HOCALARIMIZ FAKÜLTEMİZ HOCALARINDAN DOÇ. DR. SÜREYYA YONCA SEZER’İN DOÇENTLİK KADRO SÖZLÜ SINAVINDA ÜSTLENDİKLERİ BU GÖREVDE DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ. HOCALARIMIZ ELAZIĞ VE TUNCELİ GEZİLERİ SIRASINDA BULUNDUKLARI SÜRE İÇERİSİNDE TUNCELİ VALİSİ SAYIN TUNCAY SONEL VE MUNZUR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR. UBEYDE İPEK TARAFINDAN AĞIRLANMIŞLARDIR SAMİMİ İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYIDA KENDİLERİNE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİZ.