Üst Menu

User menu

Fırat Üniversitesinde “Dünyada ve Türkiye’de Antrenörlüğe Bakış ve Başarı Psikolojisi Üzerine” Konulu Panel Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Dünya da ve Türkiye’de Antrenörlüğe Bakış ve Başarı Psikolojisi Üzerine” konulu panel yoğun bir katılımla yapıldı.

Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapılan panele, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyeleri, ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ da görev yapan spor antrenörleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, panel davetlerini kırmayarak İngiltere’den gelen Emre Aydemir’e teşekkür ettiğini belirterek, panelin tüm antrenör camiası için önemli olacağını düşündüğünü dile getirdi.

Panele konuşmacı olarak katılan Arsenal Fc Teknik Direktör Yardımcısı Elazığ’lı Türk Antrenör Emre Aydemir, kendi hayat hikâyesinden örnekler vererek, başarıya nasıl ulaşılması gerektiği konusunda çeşitli bilgiler verdi.

İlk ve orta öğretimini Türkiye’de, liseyi İngiltere’de bitiren, daha sonra İngiltere Metropolitan Üniversitesi’nde spor bilimi ve sporcu psikolojisi eğitimi alan Emre Aydemir, başarısızlık psikolojisinin yenilmesi gerektiğini belirterek, başarının psikoloji ile bağlantılı olduğunu söyledi.