Fırat Üniversitesi, Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonasınası'na Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu programında yer alan  “ Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası” müsabakalarına Fırat Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Toplam 38 üniversiteden 750 sporcunun katıldığı müsabakaların açılış töreni Fırat Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Müsabakalara Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Cihan Çakıcı, Spor Bilimleri Fakültesi Yöneticileri, Öğretim üyeleri ile sporcular katıldı.

3 gün sürecek olan müsabakaların açılış seremonisinde konuşan Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, müsabakalara katılan üniversitelerin değerli idareci, antrenör ve sporcu öğrencilerini Elazığ’da ve üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, sporculara başarılar diledi.

Düzenlenen müsabakalara, Fırat, Başkent, Çukurova, İstanbul Aydın, İzmir, Dicle, Işık, Medipol, Karamanoğlu Mehmet Bey, Pamukkale, Süleyman Demirel, Uludağ, Ankara, Gazi, Hacettepe, Celal Bayar, Sabancı, Bartın, Ahi Evran, Mustafa Kemal, Marmara, İskenderun Teknik, Orta Doğu, İstanbul Ticaret, Aydın, Mersin, Düzce, Akdeniz, Anadolu, Zirve ve Türk Hava Kurumu Üniversiteleri katıldı.