Haberler

Spor Bilimleri Fakültesi 2018-2019 mezuniyet töreni yapıldı Pazartesi, Temmuz 1, 2019 - 16:58

Spor Bilimleri Fakültesi 2018-2019 mezuniyet törenimiz üniversitemiz çok amaçlı spor salonunda değerli Dekanımız Prof. Dr. Yüksel SAVUCU, Dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

2018-2019 EĞİTİM YILI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA PROJE DERSİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN POSTER SUNUM ETKİNLİĞİ Cuma, Haziran 14, 2019 - 01:13

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Antrenörlük Eğitimi Bölümü Araştırma Proje dersi kapsamında düzenlenen poster sunum etkinliği kapsamında Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri hazırladıkları çalışmaları etkinlik kapsamında sundular. Antrenörlük Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serdar Orhan, Ders Danışman hocası Doç. Dr.

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİLERİN PROJE DERSİ SUNUMLARI GERÇEKLEŞTİ Pazar, Mayıs 20, 2018 - 17:28

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Bölüm başkanı Doç. Dr. Serdar Orhan, Dersin danışman hocası Doç. Dr. Ali Serdar Yücel ve Fakültemiz değerli hocalarımızın katılımı ile öğrenci sunumları gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi, Karate Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı Cuma, Mayıs 4, 2018 - 02:52

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Karate Türkiye Şampiyonası” müsabakalarına Fırat Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Toplam 45 üniversiteden 291 sporcunun katıldığı müsabakaların açılış töreni Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Fırat Üniversitesi, Voleybol Süper Lig’e Terfi Gurup Birinciliği Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı Cuma, Mayıs 4, 2018 - 02:50

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı programında yer alan “Voleybol Süper Lig’e Terfi Gurup Birinciliği” müsabakalarına Fırat Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Toplam 12 üniversiteden bayan ve erkek takım olmak üzere 200 sporcunun katıldığı müsabakaların açılış töreni Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Fırat Üniversitesinde “Dünyada ve Türkiye’de Antrenörlüğe Bakış ve Başarı Psikolojisi Üzerine” Konulu Panel Düzenlendi Cuma, Haziran 30, 2017 - 16:39

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Dünya da ve Türkiye’de Antrenörlü

Fırat Üniversitesi Sporcuları Rektör Demirdağ’ı Ziyaret Etti Cuma, Haziran 30, 2017 - 16:36

Fırat Üniversitesi Bilek güreşi, Kick Boks ve Muay Thai takımları Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı Cuma, Haziran 30, 2017 - 16:30

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

Sayfalar